4 december 2020

Tabie op TV: ‘Waarom werken vrouwen niet?’, NPO 3

Door Tabitha

Op 3 dec 2020 was ik te zien in het programma ‘Waarom werken vrouwen niet?’ van de KRO-NCRV dat om 20.55 uur op NPO 3 werd uitgezonden.

Ik was het beeld terwijl ik een pitchte voor de Young Lady Business Academy. Dit is een programma opgezet door eigenaar van Doets Reizen en zakenvrouw van 2017, Elske Doets. Door middel van een intensief programma van een week met masterclasses gegeven door inspirerende vrouwen, zoals Mona Keijzer, over thema’s als onderhandelen, ondernemen en duidelijk communiceren over wat je wilt. Zo helpt ze jonge meiden om lef te tonen en hun dromen en ambities te verwezenlijken.

Na mijn pitch werd in geïnterviewd door presentatrice Liesbeth Staats. Vooral op mijn christelijke achtergrond en theologie opleiding werd ingezoomd en hoe er op mij als jonge ambitieuze vrouw gereageerd wordt in een christelijke omgeving.

Wat ik daar precies over heb gezegd kan je hieronder bekijken een fragment uit de uitzending. Op het einde zit nog een leuke uitsmijter 😉

Dit fragment was onderdeel van de 4e aflevering van het programma. De hele uitzending kijk je hier.

Ook de voorgaande drie afleveringen over vrouwen en werk zijn erg de moeite waard.

En trouwens, ik ben toegelaten en doe mee met het programma in juni 2021! 🎉

Lees ook: