1 juni 2021

Verkozen tot lid van de ledenraad van de VUvereniging!

Door Tabitha

Eerder stelde ik me verkiesbaar voor de ledenraad van de VU vereniging en tot mijn grote verrassing kwam ik op nummer 3 van de meeste aantal stemmen. In de Ledenraad 2021-2025 hoop ik me in te gaan zetten voor thema’s rond studentenwelzijn, werkdruk van wetenschappelijk personeel en de maatschappelijke functie van de universiteit!

Wat is de VUvereniging?

De VUvereniging is een breed maatschappelijk netwerk van mensen die zich verbonden voelen bij de Vrije Universiteit en het VUmc. Vanuit een sterke betrokkenheid bij de vrije, bijzondere identiteit, rol en betekenis van VU en VUmc én bij de samenleving.

Dit doen ze onder andere door het organiseren van evenementen en activiteiten over uiteenlopende, actuele thema’s op het snijvlak van onderwijs, wetenschap, zorg, levensbeschouwing en maatschappij. Voor iedereen, buiten en binnen de VU en het VUmc. En door subsidies en beurzen te verstrekken voor projecten die passen bij het maatschappelijke doel van VUvereniging.

Lees ook: