23 juli 2021

Interview voor de Young Lady Business Academy

Door Tabitha

Nadat ik in het najaar mocht pitchen en dit uitgezonden werd in het programma ‘Waarom werken vrouwen niet?’ op NPO3, was het half juni eindelijk zo ver! Mijn deelname aan de Young Lady Business Academy van Elske Doets, succesvol ondernemer en zakenvrouw van het jaar 2017, was een feit!

Ik schreef er deze blog al over.

Na afloop werd ik door journalist en schrijver Hans van Willigenburg geïnterviewd over wat mij bezighoudt en waar ik me voor in wil zetten. Dit is op de website van de Young Lady Business Academy geplaats en kan je hier lezen.

"Wanneer ik kan geef ik lezingen en ga ik met jonge werknemers in gesprek. En probeer ik duidelijk te maken dat het bestaan uit meer bestaat dan status, promoties en mooie spullen. Ze te laten inzien dat er naast werk nog een wereld bestaat waar ze medeverantwoordelijk voor zijn. In mijn missie ook die andere kant onder de aandacht te brengen – mensen dienend te leren zijn aan anderen – speelt mijn eigen geloof een grote rol."
Tabitha van Krimpen

Lees ook:

Deelname aan de Young Lady Business Academy!

Ik deed mee aan de Young Lady Business Academy van Elske Doets, een week vol inspirerende masterclass met andere ambitieuze jonge vrouwen!

Tabie op TV:' 'Waarom werken vrouwen niet?', NPO3

Op 3 dec 2020 was ik met mijn pitch voor de YLBA te zien in het programma 'Waarom werken vrouwen niet?' op NPO3