6 augustus 2021

Te zien in tv-programma 112 Vandaag op RTL5

Door Tabitha

Op dinsdag 3 augustus zat ik samen met Rik in een bus naar station Groningen toen er bij een kruispunt opeens een auto hard aan kwam rijden, door rood reed en op de bus inreed. Dat was best even schrikken en hoewel er in de bus niemand gewond was, was iemand in de auto wel gewond. Hij is met verwondingen naar het ziekenhuis gebracht en zowel politie, ambulance en brandweer moesten eraan te pas komen.

112Groningen en RTV Noord berichtten ook over het ongeval.

Onderstaande tweet plaatste ik na het ongeval.

Die avond werd ik gebeld door de redactie van 112 Vandaag, een programma op RTL5 wat dagelijks bericht over opvallende 112 meldingen. Zij hadden mijn tweet gezien en vroegen of ik een filmpje op wilde nemen waarin ik iets vertel over het ongeval. Dat heb ik gedaan en dit is opgenomen in de televisie-uitzending.

Hieronder zie je het fragment uit de uitzending van woensdag 4 augustus over het ongeval (1.02 min).

Lees ook: