2 januari 2022

‘Nationale Nieuwjaarszegen’ – EO op NPO 2

Door Tabitha
De Evangelische Omroep (EO) zond voor de tweede keer de ‘Nationale Nieuwjaarszegen’ uit. Een mooie productie waaraan ik ook een bijdrage mocht leveren. We filmden op het Binnenhof en in de Haagse Kloosterkerk. Ik mocht het Bijbelverhaal over de oproer in Efeze (naar Handelingen 19) en hoe de stadssecretaris de menigte tot kalmte wist te brengen.
In de uitzending stond de vraag centraal: ‘Hoe vind je rust en kalmte in een onrustige tijd?’
Zowel muziek, kunst en woorden kwamen samen. Afsluitend gaf scriba van de Protestantse Kerk in Nederland, René de Reuver, de zegen en ook Theoloog des Vaderlands Thomas Quartier Osb levert een mooie en monastieke bijdrage.
Op 1 jan 2022 om 9.00 uur op NPO2 is de uitzending geweest.

Lees ook: