21 februari 2022

‘Religieuze boeken kunnen mensen op zielsniveau raken en inspireren’ – Volzin ‘De boekenkast van..’

Door Tabitha
Een leuk stuk voor Volzin over mijn boekenkast, liefde voor boeken en ‘tsundoku’: meer boeken kopen dan je kunt lezen.
“Ik ben een enthousiaste lezer. Als kind ging ik al elke week naar de bibliotheek om een fietstas vol nieuwe boeken te halen en me mee te laten nemen in verschillende verhalen en in het hoofd van interessante denkers. In de trein lees ik veel, maar ook graag in bed of ’s avonds op de bank. Als ik op pad ga, heb ik eigenlijk altijd wel een boek bij me. Met een potlood, want ik onderstreep graag mooie zinnen en stukken. Quotes die ik heel erg mooi vind, krijgen een uitroepteken in de kantlijn, haha.”
Tabitha van Krimpen
Jonge Theoloog des Vaderlands

Lees ook: