1 april 2022

Aanbeveling op achterkant boek ‘Hart, hoofd, ziel’ Rachel Held Evans

Door Tabitha
Eind maart 2022 verscheen het boek ‘Hart, hoofd, ziel’ van Rachel Held Evans (1981-2019) postum bij Uitgeverij KokBoekencentrum. Een prachtig boek van een unieke schrijfster en mijn aanbeveling is op de achterkant van het boek en de eerste bladzijde te lezen:
 
“Rachel Held Evans is één van de meest inspirerende vrouwelijke christelijke schrijfsters die ik ken. Ze schrijft ontwapenend, scherp en met humor. Rachel Held Evans is als een vriendin en mentor, een wijze vrouw die naast je staat en die je door het leven heen gidst. Net als jij en ik zocht ze een weg door het leven en ondanks haar tragische dood mag ik, en hopelijk vele vrouwen met mij, iets van haar creativiteit, kwetsbaarheid en geloof doorgeven.”
– Tabitha van Krimpen, Jonge Theoloog des Vaderlands
 
Het prentenboek dat recent van haar is verschenen ‘Zo is God’ is ook van harte aan te raden.

Lees ook: