1 mei 2022

Podcasthost ‘De theologie podcast’ uitgeverij KokBoekencentrum!

Door Tabitha
Sinds april ’22 ben ik samen met Tom Mikkers host van De Theologie Podcast van Uitgeverij KokBoekencentrum! Net als het duo Elsbeth Gruteke en Mark de Jager presenteren Tom en ik de podcast en ontvangen we elke maand een toonaangevende theoloog aan tafel. Actueel, diepgaand en ontspannend, voeren we het gesprek.

In deze aflevering van De theologie podcast gaan Tom Mikkers en Tabitha van Krimpen in gesprek met Rikko Voorberg en Bram Kalkman over radicale theologie. Wat is radicale theologie en waarom zou je onzekerheid als uitgangspunt moeten nemen?

Luister de aflevering hier via Spotify.

In deze aflevering van De theologie podcast gaan Tom Mikkers en Tabitha van Krimpen in gesprek met Kees van Ekris over hoe je in de preek de brug legt tussen de wereld van de Bijbel en de ervaringen van de hedendaagse hoorder.

Luister de aflevering hier via Spotify.

Lees ook: