24 mei 2022

Kerk en marketing? – Groot Nieuws Radio

Door Tabitha
Naar aanleiding van mijn interview in de Volkskrant (‘Waarom zou de kerk niet op Instagram kunnen adverteren?’) was ik te gast bij Groot Nieuws Radio om in de lunchshow met presentator Lukas Kramer in gesprek te gaan over de kerk en marketing. Moet de kerk meer marketing gaan inzetten? Moet je dat wel willen en hoe dan?
Luister hieronder het fragment terug.
"We leven in een marketingsamenleving waarin degenen die zichzelf het beste verkopen de meeste aandacht krijgen. De vraag is of je je als kerk daar tussen moet begeven. Toch is de boodschap die in de kerk klinkt te belangrijk om voor onszelf te houden."
Tabitha van Krimpen
Jonge Theoloog des Vaderlands
Kerk en marketing? fragment Groot Nieuws Radio, 24-5-22, 13.15 uur

Lees ook: