9 juni 2022

‘De toekomst van de kerk?!’ – lezing Grote Kerk Hilversum

Door Tabitha

Lezing: 'De toekomst van de kerk?!'

Op woensdagavond 9 juni ’22 gaf ik een lezing getiteld ‘De toekomst van de kerk?!’ in de Grote Kerk Hilversum. Mooi was dat geïnteresseerden uit heel Hilversum welkom waren en er dus een diverse groep mensen zat.
Hoe is het gesteld met de kerk in deze tijd? Is het een tijd van crisis of van kansen? Is er een toekomst van de kerk en zo ja, hoe dan?

Ook bij een lezing over de kerk merk ik dat mijn bedrijfskundige perspectief helemaal meedoet. Ik haal onderzoeken aan, kijk naar trends en maatschappelijke ontwikkelingen en we keken verschillende reclames om zo meer grip te krijgen op de huidige tijdgeest.

Het was een mooie avond met goede vragen en gesprekken!

Ook een avond over hetzelfde of een gerelateerd onderwerp voor uw gemeente of groep? Neem contact met mij op!

Lees ook: