18 juli 2022

Radio 1 ‘Dit is de Zondag’: het religieuze nieuws, een loopbaancoach voor voormalig sekswerkers en de 5 kerken die je deze zomer kunt bezoeken

Door Tabitha
Op zondagochtend 17 mei was ik van 6-7 uur te gast bij ‘Dit is de Zondag’ op Radio 1, het programma waar ik in de zomer van 2022 zelf redacteur was.
Dit keer was ik de sidekick, waarbij ik besprak het religieuze nieuws van de week besprak, doorvroeg bij de gasten en mijn perspectief deelde.
 
Dit is de Zondag door David Boogerd met Tabitha van Krimpen, Judith Vogelaar en Willem Jan de Hek.

Deze week in Dit is de Zondag praten we met Tabitha van Krimpen, Jonge theoloog des Vaderlands, over het religieuze nieuws. Met Judith Vogelaar gaan we in gesprek over haar werk als loopbaancoach van voormalig sekswerkers. Ze helpt deze mensen om uit de prostitutiewereld te stappen en een nieuwe baan te vinden. En de vakantieperiode is aangebroken, voor veel mensen betekent dat ook: pittoreske stadjes bezoeken en de plaatselijke kerk binnenlopen. Predikant en architect Willem Jan de Hek heeft een top-5 opgesteld van kerkgebouwen in binnen- en buitenland die je zeker niet mag missen. 

De presentator van deze week is David Boogerd.

Lees ook: