Tabie Tipt

Elke maand deel ik in ‘Tabie Tipt’ de best tips op het gebied van kijken, luisteren en lezen. Tips die net wat anders zijn wat je gewend bent. Film, podcasts, boeken, die verrassen, je laten lachen en je anders naar de wereld laten kijken.
Je ontdekt het hier!

Tabie Tipt elke maand in je inbox ontvangen? Meld je dan aan voor mijn maandelijkse nieuwsbrief.

Kijken

De films, documentaires en series die ik mij inspireren!

Luisteren

De podcasts en muziek waar ik graag naar luister!

Lezen

De boeken en artikelen die ik gelezen heb!

Archieven

Tabie Tipt per maand:

Tabie Tipt #17 zomer 2022

Mijn kijk, luister en leestips voor de zomer van 2022! Met programma's over de bezorgeconomie, seksualiteit en podcast 'Refofeminisme'

Tabie Tipt #16 januari 2022

Mijn kijk, luister en leestips voor januari 2021! Met twee goede films, waaronder Don't Look Up, en boeiende boeken!

Tabie Tipt #15 december 2021

Mijn kijk, luister en leestips voor december 2021! Met een interessante podcast voor kerst en ontspan met de Netflix-serie 'School of Chocolate'

Tabie Tipt #14 november 2021

Mijn kijk, luister en leestips voor november 2021! Met boeiende docu's en een inspirerende podcast over moderne profeten.

Tabie Tipt #13: oktober 2021

Mijn kijk, luister en leestips voor oktober 2021! Met een hartverwarmende Netflix-serie en een mooie modetentoonstelling in Amsterdam.

Tabie Tipt #12: september 2021

Mijn kijk, luister en leestips voor september 2021! Met de beste filmhuisfilms en een tip voor gratis ebooks en luisterboeken.

Tabie Tipt #10: mei/juni 2021

Mijn kijk, luister en leestips voor mei/april 2021! Met leuke tips en gepaste kaartjes voor iemand die een geliefde verloren heeft.

Tabie Tipt Thema #2: woningmarkt

De laatste tijd ben ik veel bezig met het thema woningmarkt en alle zorgelijke ontwikkelingen. Hier tip ik een aantal interessante bronnen over dit thema.

Tabie Tipt #8: maart 2021

Mijn kijk, luister en leestips voor maart 2021! Met het programma 'Op zoek naar Maria' en kaartjes voor online vergaderen.

Tabie Tipt #7: februari 2021

Mijn kijk, luister en leestips voor februari 2021! Met het boek 'Vrouwen die lezen zijn gevaarlijk' en de leukste gesprekskaartjes.

Tabie Tipt #6: januari 2021

Mijn kijk, luister en leestips voor januari 2021! Met interessante docu's en een podcast over de heilige melk van Maria.
#mc_embed_signup{background:#fff; clear:left; font:14px Helvetica,Arial,sans-serif; } /* Add your own Mailchimp form style overrides in your site stylesheet or in this style block. We recommend moving this block and the preceding CSS link to the HEAD of your HTML file. */

Aanmelden voor maandelijkse nieuwsbrief

* vereist
DSC_4528 - kopie - kopie